Vår hållbarhetspolicy

Vi på Hotell VindelnGallerian har alltid haft människans och planetens väl­mående i fokus. Hela tiden tar vi ett steg framåt med de ekonomiska medel vi har att tillgå.


Hotell Vindelngallerian är det familjära hotellet. Vi berättar gärna för våra ­gäster om det äkta och lokala som går att uppleva, vilket ger en berikad ­ vistelse i Vindeln med omnejd. Det är viktigt att marknadsföringen väcker sanna förväntningar så att våra gäster ska vara nöjda och vilja komma åter.


Vi vill värna den lokala handeln och lokalsamhället och väljer lokalt där möjlighet finns, både vad gäller mat och material. Vi hänvisar till andra aktörer i närheten, både muntligt och på vår hemsida. Den lokala kulturen är vi stolta över, vilket bland annat syns i hotellets inredning.


Alla gäster och medarbetare ska trivas hos oss. Vi ska erbjuda boende och ­konferens som präglas av jämställdhet och respekt så att alla känner sig ­välkomna, oavsett hudfärg, kön, religion, sexuell läggning, funktions­variation eller ålder.


Vi arbetar för att vara tydliga med vad vi gör. Därför finns vår hållbarhets­policy och miljöplan synliga på både hemsida och i hotellets lokaler./Lennart Nyberg & Dorota Parzyszek

© Hotel VindelnGallerian | Foto: Sesamphoto / Vindelfoto | Hemsida: Publiciteta&Co

 Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att använda siten godkänner du att cookies används för detta ändamål. Du kan läsa mer här.

Godkänn

Neka samtycke